El núvol de la ciutat

CHAtU, la solució per compartir informació a les Smart Cities

El núvol de la ciutat

CHAtU, la solució per compartir informació a les Smart Cities

Apropar la informació del sector públic i privat al ciutadà, actualitzada i al moment, just quan li cal i sense l’ús de paper

CHAtU fa de pont entre l’administració i el públic. Interconnecta el sector serveis amb els ens locals i la ciutadania. Es poden difondre les informacions d’interès a molts indrets de la ciutat, JUST a l’instant en què interessa fer-les arribar.

Ciutadania i entitats connectats

p

Informació de proximitat per als ciutadans i visitants

Vincle entre Administracions, Serveis i Ciutadà

Menys paper per impressió: econòmic i sostenible

Amb CHAtU és possible enllaçar els diferents agents de la comunitat i compartir la informació en temps real.

Administracions locals

Tràmits i serveis, oficina de turisme, departament de cultura, ensenyament, departament de joventut, Policia local

Sectors econòmics

Hotels, restaurants, comerç, sector serveis, fires, convencions, cultura, oci i lleure 

p

Informació turística

Estalvi d’impressions, mapes i explicacions de monuments digitalitzat, recomanacions les 24 h del dia els 365 dies de l’any.

p

Restaurants

Menú digitalitzat, ofertes exclusives vinculades amb altres empreses, demanda a l’instant i registre de comandes.

p

Allotjaments

Proporcionar allotjament, promocions, horaris, informació turística als clients.

Difongui la seva informació allà on vulgui

Els dispositius CHAtU són molt fàcils de transportar i d’instal·lar. Com que són petits i lleugers, els pot canviar de lloc fàcilment. A més, en combinació amb la bateria auxiliar de llarga durada exclusiva de CHAtU, li ofereixen una gran autonomia.

Qualsevol espai el pot convertir fàcilment en una zona de connexió i d’interacció instal·lant el seu CHAtU. Allà on dugui els seus dispositius hi durà la seva xarxa Wi-Fi privada i totes les funcionalitats del CHAtU.

Els seus arxius, ben segurs

Amb CHAtU pot protegir l’accés a la seva informació amb diverses capes de seguretat, que li permeten gestionar documents confidencials i també compartir amb el mateix mini-servidor informació pública i d’ús intern alhora.

Per a configurar el nivell de seguretat que li calgui, pot connectar o no la seva xarxa Wi-Fi a internet, protegir-la amb clau d’accés, configurar usuaris amb diferents permisos d’accés i restringir l’accés a determinades carpetes i arxius. A més, desconnectant el CHAtU apagarà la xarxa i no es podrà accedir a cap document.

Fàcil

D’utilitzar i instal·lar, amb un sistema obert que permet aportar informació a l’instant entre usuaris no enregistrats i sense flux de dades personals.

” La informació, al dispositiu del visitant amb un sol clic.”

Fàcil

D’utilitzar i instal·lar, amb un sistema obert que permet aportar informació a l’instant entre usuaris no enregistrats i sense flux de dades personals.

” La informació, al dispositiu del visitant amb un sol clic.”

Open Data

El ciutadà ha de tenir la informació local el més actualitzada possible i de la manera més fàcil i àgil, i amb CHAtU això és possible.

CHAtU permet fer un projecte que impliqui tant a l’administració local com a sectors privats i no solament dependrà de l’esforç de l’aportació pública sinó que tothom s’hi veurà implicat perquè hi tindrà el seu benefici.

d

Un model per a cada necessitat

Pot triar entre els diversos models de CHAtU, que li ofereixen diferents nivells de prestacions.

Solucions a mida

Podem assessorar-lo per a dissenyar la solució que s’adapti millor a les seves necessitats.

Redueixi l’ús de paper amb l’edició i la distribució dels seus arxius en format electrònic. Estalviarà en costos d’impressió alhora que cuida del medi ambient.