Solucions per a fires i congressos

Solucions per a fires i congressos

Destaqui de la seva competència i guanyi en imatge

Els dispositius CHAtU introdueixen als recintes firals noves maneres de gestionar les comunicacions, de difondre la informació i de facilitar la connectivitat dels professionals. Amb les solucions CHAtU és molt senzill disposar d’una xarxa Wi-Fi, sigui oberta o privada, i d’un mini-servidor on es pot desar i compartir arxius a través de la xarxa, i fins i tot d’un carregador per al mòbil sense fils. A l’estand, a la zona d’acreditacions, a la sala de premsa o a les sales de conferències, amb CHAtU és més fàcil compartir informació, potenciar els contactes de negocis i oferir serveis de valor afegit mitjançant solucions tecnològiques d’última generació.

Amb CHAtU podrà…

Crear una xarxa sense fils pròpia

Desar i compartir arxius via Wi-Fi

Ampliar la cobertura Wi-Fi

Carregar els mòbils sense fils

Les solucions basades en la comunicació sense fils de CHAtU ofereixen un gran nombre d’avantatges tant per a expositors i professionals com per als organitzadors de fires i congressos

Avantatges per als salons i recintes firals

CHAtU permet dissenyar solucions de connectivitat altament eficients i flexibles per a grans recintes.

  • Ampliï la potència de les xarxes Wi-Fi i garanteixi una bona connexió a internet a tot el recinte, inclosos sales i auditoris.
  • Ofereixi serveis de connexió a internet, xarxa privada i gestió documental en suport digital com a value pack per als expositors.
  • Potenciï la imatge i l’eficiència organitzativa amb l’adopció de tecnologies sense fil en la difusió de la informació útil pel visitant i l’expositor.
  • Estalviï recursos i espai amb la distribució de guies, fullets i altres elements informatius en format digital.
  • Difongui de manera fàcil i ràpida els seus comunicats de premsa perquè siguin accessibles a través de la xarxa Wi-Fi.

Avantatges per als expositors

Amb els dispositius CHAtU tindrà la seva xarxa Wi-Fi i el seu propi mini-servidor a l’estand i podrà compartir arxius en format digital de manera ràpida, fàcil i segura.

  • Permeti als visitants obtenir la seva informació comercial amb format digital, directament al seu dispositiu, fins i tot en absència dels agents comercials.
  • Configuri carpetes d’accés privat al mini-servidor per a tenir a l’abast els seus arxius d’ús intern, accessibles a través de la xarxa sense fils.
  • Ofereixi als seus clients i als membres del seu equip la possibilitat de carregar el mòbil amb la funció de càrrega sense fils.
  • Dugui el seu dispositiu CHAtU a les conferències i presentacions, per a difondre fàcilment els seus documents.
  • Estalviï recursos i espai amb la distribució de la documentació en format digital. Evitarà a més el risc d’esgotar existències de la informació comercial.

El seu servidor amb Wi-Fi, on vulgui

Els dispositius CHAtU són molt fàcils de transportar i d’instal·lar. Com que són petits i lleugers, els pot canviar de lloc fàcilment. A més, els models amb bateria de llarga durada li ofereixen una gran autonomia.

Qualsevol espai el pot convertir fàcilment en un punt d’atenció i de promoció comercial instal·lant el seu CHAtU. A fires, exposicions, congressos… allà on instal·li els seus dispositius hi durà la seva xarxa Wi-Fi privada i totes les funcionalitats de CHAtU.

Els seus arxius, ben segurs

Amb CHAtU pot protegir l’accés a la seva informació amb diverses capes de seguretat, que li permeten gestionar documents confidencials i també compartir amb el mateix mini-servidor informació pública i d’ús intern alhora.

Pot protegir la xarxa amb clau d’accés, configurar usuaris amb diferents permisos i restringir l’accés a carpetes i arxius concrets. A més, desconnectant el CHAtU apagarà la xarxa i no es podrà accedir a cap document.

Estalviï costos, temps i espai amb els formats digitals

Amb el format digital s’estalviarà imprimir, transportar, emmagatzemar i exposar els seus materials informatius i comercials, el que li permetrà estalviar recursos i temps i farà la tasca de l’equip comercial més fàcil i agradable. Substituint els materials impresos per la informació en format digital, les solucions CHAtU l’ajuden a desenvolupar una activitat més sostenible, entre altres avantatges:
i

Menys paper

Redueixi costos

Estalviï temps

Guanyi espai

Millori la qualitat

Usuaris satisfets

+

Comparteixi arxius fàcilment

~

Amb total seguretat

d

Un model per a cada necessitat

Pot triar entre els diversos models de CHAtU, que li ofereixen diferents nivells de prestacions.

Solucions a mida

Podem assessorar-lo per a dissenyar la solució que s’adapti millor a les seves necessitats.
Redueixi l’ús de paper amb l’edició i la distribució dels seus arxius en format electrònic. Estalviarà en costos d’impressió alhora que cuida del medi ambient.