Solucions per a Restaurants i Cafès

La tecnologia, el valor afegit a l’hostaleria

Solucions per a Restaurants i Cafès

La tecnologia, el valor afegit a l’hostaleria

El seu canal de comunicació directa amb el client

CHAtU ofereix al sector de l’hostaleria un conjunt de solucions tecnològiques basades en la comunicació sense fils, que permet als establiments incorporar de manera definitiva la vessant digital a la gestió diària i a l’atenció al client i que fa possible crear nous serveis de valor afegit, amb una inversió molt reduïda. Amb CHAtU podrà mantenir la seva carta i oferta de serveis sempre actualitzades, alhora que estalviarà temps i recursos i l’ajudarà a assolir un nou nivell en l’atenció al client.

Amb CHAtU podrà…

Crear una xarxa sense fils pròpia

Desar i compartir arxius via Wi-Fi

Ampliar la cobertura Wi-Fi

Carregar els mòbils sense fils

Aplicacions al sector de l’hostaleria

La seva oferta, al dispositiu del client amb un sol clic

Amb el mini-servidor CHAtU i la seva xarxa Wi-Fi, els seus clients podran consultar la seva carta i tota l’oferta de serveis en format digital, amb el seu dispositiu mòbil i amb un sol clic. Amb la WebApp li serà molt fàcil i ràpid desar i endreçar la carta, els menús, les ofertes i tota classe d’informació que vulgui oferir als seus clients. I quan el local estigui tancat, des de l’exterior es podrà accedir igualment a la informació.

Un nou canal de comunicació amb el client

La gran versatilitat de les solucions CHAtU li permet desenvolupar eines per a millorar l’atenció al client i per oferir-li informació puntual de les seves ofertes. Des d’aplicacions perquè el client pugui fer la seva comanda o la missatgeria entre el client i el personal de sala o barra, fins a la realització d’enquestes de valoració, CHAtU li ofereix un gran ventall de possibilitats de comunicació, que complementin el tracte directe amb el client.

Informació sempre al dia i fàcil de gestionar

CHAtU li permet tenir la seva oferta actualitzada, sense esforç i sense dependre de tercers. El format digital permet actualitzar la carta, els menús i altres documents tan sovint com calgui i amb el gestor de continguts és molt fàcil i ràpid desar o substituir els arxius al seu servidor. També pot desar i compartir informació interna a carpetes d’ús privat.

Ofereixi serveis de valor afegit als clients

La gran versatilitat de les solucions CHAtU li permet desenvolupar eines per millorar l’atenció a client i oferir-li informació puntual de les seves ofertes. Des de aplicacions per a la realització d’enquestes de valoració, fins sortejos i concursos per incrementar la fidelització. CHAtU li ofereix un gran ventall de possibilitats de comunicació, que complementin el tracte directe amb el client.

El seu servidor amb Wi-Fi, on vulgui

Els dispositius CHAtU són molt fàcils de transportar i d’instal·lar. Com que són petits i lleugers, els pot canviar de lloc fàcilment. A més, els models amb bateria de llarga durada li ofereixen una gran autonomia.

Establiments amb múltiples sales, terrasses, salons de banquets, carpes… CHAtU és fàcil d’utilitzar a tot arreu. Allà on instal·li els seus dispositius hi durà la seva xarxa Wi-Fi privada i totes les funcionalitats del CHAtU.

Els seus arxius, ben segurs

Amb CHAtU pot protegir l’accés a la seva informació amb diverses capes de seguretat, que li permeten gestionar documents confidencials i també compartir amb el mateix mini-servidor informació pública i d’ús intern alhora.

Pot protegir la xarxa amb clau d’accés, configurar usuaris amb diferents permisos i restringir l’accés a carpetes i arxius concrets. A més, desconnectant el CHAtU apagarà la xarxa i no es podrà accedir a cap document.

Estalviï costos, temps i espai al seu establiment

Amb el format digital podrà reduir el nombre d’elements impresos i fins i tot pot utilitzar-lo exclusivament pels que s’actualitzen més sovint, el que li estalviarà temps i costos i li permetrà mantenir els seus menús i ofertes sempre al dia. Substituint els materials impresos per la informació en format digital, les solucions CHAtU l’ajuden a desenvolupar una activitat més sostenible, entre altres avantatges:

i

Menys paper

Redueixi costos

Estalviï temps

Guanyi espai

Millori la qualitat

Usuaris satisfets

+

Comparteixi arxius fàcilment

~

Amb total seguretat

d

Un model per a cada necessitat

Pot triar entre els diversos models de CHAtU, que li ofereixen diferents nivells de prestacions.

Solucions a mida

Podem assessorar-lo per a dissenyar la solució que s’adapti millor a les seves necessitats.
Redueixi l’ús de paper amb l’edició i la distribució dels seus arxius en format electrònic. Estalviarà en costos d’impressió alhora que cuida del medi ambient.