Solucions per a Oficines de Turisme

Trencant barreres en la gestió i l’atenció al punt d’informació

Solucions per a Oficines de Turisme

Trencant barreres en la gestió i l’atenció al punt d’informació

La revolució digital arriba a la informació turística

CHAtU ajuda a les oficines de turisme a fer un pas decidit envers els formats digitals en els materials informatius, mitjançant solucions tecnològiques basades en la comunicació sense fils, que faciliten la gestió i l’actualització dels arxius, que fan possible l’accés a la informació fora de l’horari d’obertura i que permeten oferir serveis de valor afegit a l’usuari. Tot això amb uns beneficis addicionals d’estalvi econòmic, en recursos i d’espai al punt d’informació i de millora de la imatge del destí turístic entre els seus visitants.

Amb CHAtU podrà…

Crear una xarxa sense fils pròpia

Desar i compartir arxius via Wi-Fi

Ampliar la cobertura Wi-Fi

Carregar els mòbils sense fils

Aplicacions a l’Oficina de Turisme

La informació turística, al dispositiu del visitant amb un sol clic

Amb el mini-servidor CHAtU i la seva xarxa Wi-Fi pròpia, pot posar la informació turística a l’abast dels usuaris dels punts d’informació en format digital. Els usuaris hi podran accedir fàcilment amb el seu mòbil o tauleta mitjançant codi QR, lector NFC o navegador i podran consultar i descarregar els arxius del seu interès.

Beneficiï’s dels avantatges dels formats digitals

El format digital li permet editar documents informatius de gran qualitat, amb menys costos que els materials impresos i amb el valor afegit de formats com el vídeo o el so i els enllaços a mapes en línia o pàgines web. Amb la WebApp de CHAtU és molt fàcil i ràpid desar, classificar i mantenir actualitzats els elements informatius propis i els dels proveïdors locals, en format digital.

Mantingui el servei fora dels horaris d’obertura

Quan el punt d’informació romangui tancat al públic, els usuaris que es trobin dins l’abast de la seva xarxa podran connectar-se al servidor i accedir a la informació turística. D’aquesta manera, pot crear una oficina virtual disponible tots els dies, les 24 hores, i garantir al visitant que sempre tindrà la informació bàsica de la destinació al seu abast.

Ofereixi serveis de valor afegit als usuaris

Amb els dispositius CHAtU, pot oferir als usuaris dels punts d’informació turística serveis complementaris com la connexió gratuïta a internet a través de la seva xarxa Wi-Fi o el servei de càrrega de la bateria del mòbil sense fils. Aquests serveis poden aportar valor afegit a la seva activitat, contribuir a millorar la imatge de la destinació i a fidelitzar els visitants.

Solucions per a Oficines de Turisme amb tecnologia CHAtU

Difongui la seva informació allà on vulgui

Els dispositius CHAtU són molt fàcils de transportar i d’instal·lar. Com que són petits i lleugers, els pot canviar de lloc fàcilment. A més, els models amb bateria de llarga durada li ofereixen una gran autonomia.

Qualsevol establiment el pot convertir fàcilment en un punt d’informació turística instal·lant el seu CHAtU. A les oficines d’informació, als estands de les fires… allà on instal·li els seus dispositius CHAtU hi durà la seva xarxa Wi-Fi privada i totes les funcionalitats del CHAtU.

Els seus arxius, ben segurs

Amb CHAtU pot protegir l’accés a la seva informació amb diverses capes de seguretat, que li permeten gestionar documents confidencials i també compartir amb el mateix mini-servidor informació pública i d’ús intern alhora.

Per a configurar el nivell de seguretat que li calgui, pot connectar o no la seva xarxa Wi-Fi a internet, protegir-la amb clau d’accés, configurar usuaris amb diferents permisos d’accés i restringir l’accés a determinades carpetes i arxius. A més, desconnectant el CHAtU apagarà la xarxa i no es podrà accedir a cap document.

Estalviï costos, temps i espai al punt d’informació

Amb el format digital s’estalviarà imprimir, transportar, emmagatzemar i exposar els materials informatius, el que li permetrà estalviar recursos i temps i farà la tasca dels informadors més fàcil i agradable. Substituint els materials impresos per la difusió d’informació en format digital, les solucions CHAtU l’ajuden a guanyar espai al punt d’informació i a desenvolupar una activitat més sostenible, entre altres avantatges:

i

Menys paper

Redueixi costos

Estalviï temps

Guanyi espai

Millori la qualitat

Usuaris satisfets

+

Comparteixi arxius fàcilment

~

Amb total seguretat

d

Un model per a cada necessitat

Pot triar entre els diversos models de CHAtU, que li ofereixen diferents nivells de prestacions.

Solucions a mida

Podem assessorar-lo per a dissenyar la solució que s’adapti millor a les seves necessitats.
Redueixi l’ús de paper amb l’edició i la distribució dels seus arxius en format electrònic. Estalviarà en costos d’impressió alhora que cuida del medi ambient.