Solucions per a l’Administració Pública

Eixamplant els límits de l’administració electrònica

Solucions per a l’Administració Pública

Eixamplant els límits de l’administració electrònica

CHAtU permet crear nous canals per a la relació entre administració i ciutadania

CHAtU ajuda a les administracions públiques a desenvolupar el seu model d’administració electrònica i a avançar en l’objectiu de “zero paper”, mitjançant solucions tecnològiques basades en la comunicació sense fils, que permeten a les administracions disposar d’un nou canal propi per a posar a disposició dels ciutadans, de manera fàcil i ràpida, la informació sobre serveis, tràmits, models de documents i altres, fent més accessible la informació sense necessitat de registre, a tota hora i qualsevol dia de la setmana. Amb CHAtU, les administracions poden crear nous canals per a la provisió de serveis entre administració i ciutadania, més eficients i econòmicament viables.

Amb CHAtU podrà…

Crear una xarxa sense fils pròpia

Desar i compartir arxius via Wi-Fi

Ampliar la cobertura Wi-Fi

Carregar els mòbils sense fils

Avantatges de CHAtU per a les administracions

La informació, al dispositiu del ciutadà amb un sol clic

Amb el mini-servidor CHAtU i la seva xarxa Wi-Fi pròpia, pot posar la informació i els documents que li convingui a disposició dels usuaris que es trobin dins l’abast de la xarxa, perquè puguin consultar-la i descarregar-la directament al seu dispositiu sense necessitat d’enregistrar-se o de navegar per la web. Amb el sistema de gestió documental de CHAtU, mitjançant WebApp, és molt fàcil actualitzar els arxius, fent el procés de publicació de la informació simple i ràpid.

La relació amb el ciutadà, més simple i sense horaris

Amb CHAtU les administracions disposen d’un nou canal per a la relació amb el ciutadà, que els permet millorar la prestació dels serveis d’acord amb els principis de simplificació, transparència i accessibilitat. Quan les dependències romanguin tancades al públic, els usuaris que es trobin dins l’abast de la xarxa local podran connectar-se al servidor i accedir a la informació. D’aquesta manera, és possible crear una oficina virtual d’atenció disponible tots els dies, les 24 hores.

Objectiu zero paper

Les solucions CHAtU faciliten a les administracions el desenvolupament de les seves funcions d’acord amb el model d’administració electrònica i amb l’estratègia “Zero paper”, que persegueixen una major eficiència i sostenibilitat ambiental dels sistemes de gestió dels ens públics. El format digital permet a més reduir els costos de producció dels documents i en facilita l’actualització constant.

Ofereixi serveis de valor afegit als usuaris

Amb els dispositius CHAtU, pot oferir als usuaris de les dependències públiques serveis complementaris com la connexió gratuïta a internet a través de la seva xarxa Wi-Fi o el servei de càrrega de la bateria del mòbil sense fils. Aquests serveis poden aportar valor afegit a la provisió de serveis al ciutadà i contribuir a millorar la imatge de l’administració.

Difongui la seva informació allà on vulgui

Els dispositius CHAtU són molt fàcils de transportar i d’instal·lar. Com que són petits i lleugers, els pot canviar de lloc fàcilment. A més, els models amb bateria de llarga durada li ofereixen una gran autonomia.

Qualsevol espai es pot convertir fàcilment en un punt d’atenció al ciutadà instal·lant el seu CHAtU. Allà on instal·li els seus dispositius CHAtU hi durà la seva xarxa Wi-Fi privada i totes les funcionalitats del CHAtU.

Els seus arxius, ben segurs

Amb CHAtU pot protegir l’accés a la seva informació amb diverses capes de seguretat, que li permeten gestionar documents confidencials i també compartir amb el mateix mini-servidor informació pública i d’ús intern alhora.

Per a configurar el nivell de seguretat que li calgui, pot connectar o no la seva xarxa Wi-Fi a internet, protegir-la amb clau d’accés, configurar usuaris amb diferents permisos d’accés i restringir l’accés a determinades carpetes i arxius.

Estalviï costos, temps i espai

Amb el format electrònic s’estalviarà imprimir, transportar, emmagatzemar i exposar els materials informatius, el que li permetrà estalviar recursos i temps. Substituint els materials impresos per la difusió d’informació en format digital, les solucions CHAtU l’ajuden a guanyar espai a les oficines d’atenció i a desenvolupar una activitat més sostenible, entre altres avantatges:

i

Menys paper

Redueixi costos

Estalviï temps

Guanyi espai

Millori el servei

Usuaris satisfets

+

Comparteixi arxius fàcilment

~

Amb total seguretat

d

Un model per a cada necessitat

Pot triar entre els diversos models de CHAtU, que li ofereixen diferents nivells de prestacions.

Solucions a mida

Podem assessorar-lo per a dissenyar la solució que s’adapti millor a les seves necessitats.
Redueixi l’ús de paper amb l’edició i la distribució dels seus arxius en format electrònic. Estalviarà en costos d’impressió alhora que cuida del medi ambient.