Solucions per a establiments comercials

Solucions per a establiments comercials

Faci la seva oferta més accessible per al públic

Amb les solucions CHAtU, els establiments comercials poden disposar d’una xarxa Wi-Fi pròpia i d’un mini-servidor on desar i compartir arxius, per tal que el públic pugui accedir en qualsevol moment a l’oferta comercial i de serveis amb el seu mòbil, tant des de dins com fora del local. A més, les funcionalitats dels dispositius CHAtU permeten als negocis oferir serveis de valor afegit als seus clients i diferenciar-se dels seus competidors, així com projectar una imatge de modernitat amb l’adopció de recursos tecnològics d’última generació, sense grans inversions.

Amb CHAtU podrà…

Crear una xarxa sense fils pròpia

Desar i compartir arxius via Wi-Fi

Ampliar la cobertura Wi-Fi

Carregar els mòbils sense fils

Avantatges de les solucions CHAtU per al comerç

La seva oferta, al dispositiu del client amb un sol clic

Amb el mini-servidor CHAtU i la seva xarxa Wi-Fi, pot difondre el seu catàleg de productes o serveis i les seves ofertes en format digital. El públic hi podrà accedir fàcilment amb el seu mòbil o tauleta mitjançant codi QR, lector NFC o navegador i podrà consultar i descarregar els arxius del seu interès.

Mantingui l’accés a la informació fora d’horaris

Quan el seu establiment estigui tancat al públic, col·locant un codi QR a l’aparador els usuaris podran connectar-se a la xarxa i accedir a la seva oferta igualment. D’aquesta manera, pot crear un aparador virtual disponible cada dia, les 24 hores, i garantir al visitant que sempre tindrà la informació bàsica del seu establiment a l’abast.

Beneficiï’s dels avantatges dels formats digitals

El format digital li permet editar documents de gran qualitat, amb menys costos que els materials impresos i amb l’avantatge de què pot mantenir-los actualitzats en tot moment. Amb la WebApp de CHAtU és molt fàcil i ràpid desar, classificar i publicar els seus arxius en format digital, sense dependre de tercers.

Ofereixi serveis de valor afegit als clients

Amb els dispositius CHAtU, pot enriquir l’atenció al client oferint al seu establiment serveis com l’accés gratuït a internet a través de la seva xarxa Wi-Fi o el servei de càrrega de la bateria del mòbil sense fils. Aquests serveis poden aportar valor afegit a la seva activitat, contribuir a millorar la seva imatge i a fidelitzar els clients.

Alguns exemples d’aplicació de les solucions CHAtU en l’àmbit del comerç:

Agències immobiliàries

  • El seu catàleg de propietats sempre actualitzat i accessible amb el mòbil, tant amb l’establiment obert com fora de l’horari d’obertura
  • Proporcioni als seus clients accés a documentació i recursos útils com simuladors d’hipoteca o normativa d’eficiència energètica, entre altres.

Concessionaris d’automòbils

  • Publiqui el seu catàleg de vehicles en format digital perquè els clients el puguin consultar i descarregar, tant quan el concessionari estigui obert com tancat.
  • Ofereixi informació útil descarregable als seus clients, com  finançament, assegurança del vehicle, normativa i consells de conducció, etc.
  • Difongui articles de proves i comunicats de la marca.

Agències de viatges

  • Mantingui tota la seva oferta de viatges accessible quan l’agència estigui tancada.
  • Ofereixi informació útil sobre els destins turístics i altres continguts sobre viatges als seus clients.
  • Doni accés als seus clients a informació exclusiva d’accés restringit, com els plecs de condicions de les assegurances, models d’impresos, etc.

El seu servidor amb Wi-Fi, on vulgui

Els dispositius CHAtU són molt fàcils de transportar i d’instal·lar. Com que són petits i lleugers, els pot canviar de lloc fàcilment. A més, els models amb bateria de llarga durada li ofereixen una gran autonomia.

Qualsevol espai el pot convertir fàcilment en un punt d’atenció i de promoció comercial instal·lant el seu CHAtU. A l’establiment, a les fires comercials i de mostres, a exposicions… allà on instal·li els seus dispositius hi durà la seva informació i totes les funcionalitats de CHAtU.

Els seus arxius, ben segurs

Amb CHAtU pot protegir l’accés a la seva informació amb diverses capes de seguretat, que li permeten gestionar documents confidencials i també compartir amb el mateix mini-servidor informació pública i d’ús intern alhora.

Pot protegir la xarxa amb clau d’accés, configurar usuaris amb diferents permisos i restringir l’accés a carpetes i arxius concrets. A més, desconnectant el CHAtU apagarà la xarxa i no es podrà accedir a cap document.

Estalviï costos, temps i espai al seu establiment

Amb el format digital s’estalviarà imprimir, transportar, emmagatzemar i exposar els seus materials informatius i comercials, el que li permetrà estalviar recursos i temps i farà la tasca del seu equip comercial més fàcil i agradable. Substituint els materials impresos per la informació en format digital, les solucions CHAtU l’ajuden a desenvolupar una activitat més sostenible, entre altres avantatges:

i

Menys paper

Redueixi costos

Estalviï temps

Guanyi espai

Millori la qualitat

Usuaris satisfets

+

Comparteixi arxius fàcilment

~

Amb total seguretat

d

Un model per a cada necessitat

Pot triar entre els diversos models de CHAtU, que li ofereixen diferents nivells de prestacions.

Solucions a mida

Podem assessorar-lo per a dissenyar la solució que s’adapti millor a les seves necessitats.
Redueixi l’ús de paper amb l’edició i la distribució dels seus arxius en format electrònic. Estalviarà en costos d’impressió alhora que cuida del medi ambient.