Una resposta per a cada necessitat

Una resposta per a cada necessitat

El nou sistema de connectivitat i gestió documental flexible i segur

Les solucions de connectivitat i gestió documental basades en la comunicació sense fils de CHAtU, tenen aplicacions en un gran nombre d’activitats. Amb CHAtU és molt senzill disposar d’una xarxa Wi-Fi i compartir de manera més eficient documents en format digital entre els membres de la pròpia organització o amb el públic, sense necessitat de grans inversions ni d’instal·lacions complexes. Per la seva flexibilitat, existeix una solució CHAtU ideal per a cada activitat.

Amb CHAtU podrà…

Crear una xarxa sense fils pròpia

Desar i compartir arxius via Wi-Fi

Ampliar la cobertura Wi-Fi

Carregar els mòbils sense fils

Dugui les comunicacions, la gestió dels seus arxius i el servei al client a un altre nivell amb CHAtU:

Despatxos professionals

Les assessories jurídiques i fiscals i els despatxos professionals en general poden crear la seva xarxa Wi-Fi privada i compartir arxius de manera segura entre els membres del despatx amb el gestor documental. Aquests arxius es poden fer invisibles a persones externes, a les quals se’ls vol fer arribar altra información oberta.

Sales de reunions

Configuri una xarxa Wi-Fi d’accés restringit a la seva sala de reunions i permeti als participants accedir als documents, amb els seus dispositius. Generi carpetes especials amb permisos d’accés perquè els participants puguin pujar i compartir arxius amb la resta.

Sales d’espera

Diferenciï’s dels seus competidors i fidelitzi els seus els clients oferint serveis de valor afegit a la seva consulta o despatx, com la connexió gratuïta a internet via Wi-Fi, l’accés a publicacions digitals o la càrrega de la bateria del mòbil sense fils.

Conferències

Amb un o més dispositius CHAtU, és molt fàcil i ràpid crear una xarxa Wi-Fi a la sala de conferències perquè l’audiència pugui accedir i descarregar als seus dispositius els arxius que hi vulgui compartir, estalviant-se imprimir i distribuir els documents. També pot permetre que els participants comparteixin arxius amb vostè i amb la resta del públic.

Convencions

Tant per a centres de convencions com per a organitzadors d’esdeveniments, les solucions CHAtU permeten distribuir la documentació entre els participants a les convencions de manera fàcil i ràpida, a través de la seva pròpia xarxa Wi-Fi, segmentar-la per grups i mantenir-la accessible en tot moment.

Formació

A l’àmbit formatiu, ja sigui a cursos, classes magistrals, seminaris i altres formats presencials, les solucions CHAtU permeten als docents generar una xarxa Wi-Fi en un instant per a compartir arxius i recursos en suport digital amb la classe, i fins i tot crear carpetes compartides perquè els alumnes hi puguin els seus arxius.

El seu servidor amb Wi-Fi, on vulgui

Els dispositius CHAtU són molt fàcils de transportar i d’instal·lar. Com que són petits i lleugers, els pot canviar de lloc fàcilment. A més, els models amb bateria de llarga durada li ofereixen una gran autonomia.

Qualsevol espai el pot convertir fàcilment en una zona de connexió i d’interacció instal·lant el seu CHAtU. Allà on dugui els seus dispositius hi durà la seva xarxa Wi-Fi privada i totes les funcionalitats del CHAtU.

Els seus arxius, ben segurs

Amb CHAtU pot protegir l’accés a la seva informació amb diverses capes de seguretat, que li permeten gestionar documents confidencials i també compartir amb el mateix mini-servidor informació pública i d’ús intern alhora.

Pot protegir la xarxa amb clau d’accés, configurar usuaris amb diferents permisos i restringir l’accés a carpetes i arxius concrets. A més, desconnectant el CHAtU apagarà la xarxa i no es podrà accedir a cap document.

Estalviï costos, temps i espai al seu establiment

Amb el format digital podrà distribuïr i fer accessibles els seus documents i materials informatius, sense necessitat d’imprimir-los i distribuir-los, el que li permetrà estalviar temps, espai i recursos, entre molts altres avantatges:

i

Menys paper

Redueixi costos

Estalviï temps

Guanyi espai

Millori la qualitat

Usuaris satisfets

+

Comparteixi arxius fàcilment

~

Amb total seguretat

d

Un model per a cada necessitat

Pot triar entre els diversos models de CHAtU, que li ofereixen diferents nivells de prestacions.

Solucions a mida

Podem assessorar-lo per a dissenyar la solució que s’adapti millor a les seves necessitats.
Redueixi l’ús de paper amb l’edició i la distribució dels seus arxius en format electrònic. Estalviarà en costos d’impressió alhora que cuida del medi ambient.