Qui som

Witeklab s’ha establert partint d’una sòlida experiència en I+D, de molts anys (1998) en multinacionals localitzades a Silicon Valley, Japó, Holanda i Barcelona, desenvolupant tecnologies radio (RF) i en eficiència energètica. Te com a objectiu principal expandir el coneixement i la innovació diària en productes de mercat.

​L’empresa ha demostrat el seu caràcter innovador amb gran quantitat de patents i publicacions científiques. Mantenint una col·laboració propera en centres de recerca i universitats, per tal de mantenir la innovació i motivació per cercar solucions excel·lents als productes plantejats.

Operar internacionalment és una competició ferotge. Una clau essencial per estar a la cresta de la ona és la d’apostar per una innovació continuada, donant espai al talent jove i permetent l’adaptació al món que està canviant tant ràpidament.

​Witeklab es pren seriosament la seva responsabilitat per un futur sostenible, desenvolupant solucions per una vida més sana i energèticament més eficient.

Manel Torrentallé

Manel Torrentallé

CEO - Cofundador

Ignasi Cairó

Ignasi Cairó

CTO - Cofundador