u

Preguntes freqüents

Generals sobre els models Q

Es necessiten coneixements tècnics per a instal·lar els dispositius CHAtU?

Els dispositius CHAtU són molt senzills d’instal·lar. Solament cal connectar-los a la xarxa elèctrica o acoblar la bateria i al cap d’uns segons ja estan en funcionament. La fàcil instal·lació és un dels grans avantatges de CHAtU.

Té bateria el CHAtU?

Els dispositius CHAtU poden alimentar-se amb una bateria auxiliar, que es pot adquirir separadament i és compatible amb els models Q1, Q3 i Q5. Les bateries CHAtU tenen una autonomia de fins a 4 dies.

Puc transportar el meu dispositiu CHAtU?

Els dispositius CHAtU Q3 i Q5 són de petites dimensions, lleugers i compactes, per la qual cosa és molt fàcil dur-los d’un lloc a un altre i instal·lar-los en qualsevol lloc, hi hagi connexió elèctrica o no, ja que poden alimentar-se mitjançant la bateria CHAtU. Aquesta característica els fa ideals per al seu ús en reunions, presentacions, fires, congressos…

Es pot compartir internet amb els dispositius CHAtU?

Amb els models Q3 i Q5 no és possible compartir internet . Sí que es pot amb el model CHAtU SR que és a més un amplificador WiFi molt potent.

Wi-Fi, accés i webapp models Q3 i Q5

És necessari estar connectat a Internet per a connectar-se als dispositius CHAtU?

No cal tenir internet per utilitzar el CHAtU. Un dels avantatges principals és que la tecnologia CHAtU crea la seva pròpia xarxa Wi-Fi privada, per la qual cosa no es necessita una connexió a internet per a generar la xarxa Wi-Fi ni per a accedir als continguts del CHAtU.

Com s'accedeix al CHAtU?

Per a accedir als continguts del CHAtU cal connectar-se a la xarxa Wi-Fi del dispositiu, de la mateixa forma que ens connectaríem a qualsevol altra xarxa sense fils.

Una vegada connectat a la xarxa Wi-Fi, com accedeixo a l'aplicació?

Hi ha 3 maneres d’accedir a la webapp CHAtU: a través d’un codi QR, a través del sistema NFC o bé dirigint-se a app.chatugo.com mitjançant el navegador.

Com es llegeix el codi QR?

En iPhone: la lectura de codis QR es realitza fent una captura del codi amb la càmera.

En dispositius Android: es pot fer servir qualsevol aplicació per a escanejar codis QR.

Es necessita descarregar alguna aplicació per a accedir als arxius emmagatzemats en el dispositiu CHAtU?

No cal descarregar cap aplicació. L’accés al contingut del dispositiu CHAtU es realitza a través de la webapp, que s’obre en el navegador.

Quants metres abasta la Wi-Fi de CHAtU?

El senyal Wi-Fi dels dispositius CHAtU té un abast de fins a 60 metres en espais sense barreres físiques. Aquesta distància pot variar en funció de diversos factors en cada cas particular, per la qual cosa és recomanable comprovar l’abast de la zona Wi-Fi per a distribuir els codis QR d’accés dins dels seus límits.

Quants dispositius poden estar connectats a CHAtU?

Els dispositius Q3 i Q5 admeten la connexió simultània d’entre 5 i 10 dispositius, depenent del trànsit o del volum de càrrega i descàrrega.

Seguretat i confidencialitat

Puc compartir documents confidencials amb seguretat?

Amb CHAtU és possible compartir documents confidencials de manera segura creant comptes d’usuari amb accés mitjançant contrasenya. A més a la webapp és fàcil restringir l’accés a carpetes i arxius confidencials a usuaris determinats i pot gestionar els permisos per a cada usuari (només llegir o llegir i editar).

Els usuaris que estan connectats al mateix CHAtU, poden romandre anònims respecte a altres usuaris?

Sí. Fins i tot poden intercanviar documents a través del servidor CHAtU sense que els usuaris tinguin accés a la informació d’altres usuaris.

Personalització

Puc personalitzar les carpetes del servidor i canviar el disseny de les icones?

A través de la webapp / admin pot pujar les seves icones personalitzades amb format de fitxer .png. mitjançant el menú «Arxius», en la carpeta «Resources/icon-packs».

Aquest procediment s’explica en el manual del seu dispositiu CHAtU.

Càrrega sense fils

Quins mòbils es poden carregar sense cable i què vol dir Qi?

El carregador sense fils dels models CHAtU Q1, Q3 i Q5 permet carregar qualsevol mòbil compatible amb un estàndard anomenat Qi, establert pel Wireless Power Consortium el 2008.

Recomanem consultar el manual d’instruccions del seu dispositiu mòbil per a comprovar que és compatible amb aquest sistema de càrrega.

La càrrega sense fils de mòbils Qi està suportada per un gran nombre de models de mòbil. Entre les marques que ho incorporen es troben les següents: Apple, Samsung, Vertu, Vodaphone, Asus, Blackberry, DeWalt, Google, HP, htc, Kyocera, LG, Microsoft, Motorola, MTT, Nokia, Saygua, Sonu y Techdy.

Resolució de problemes

Des del navegador d'un ordinador Mac, una vegada connectat a la Wi-Fi CHAtU, en escriure en el navegador: app.chatugo.com, no obre la webapp. Què falla?

En aquest cas no serà possible accedir a l’app via la url (app.chatugo.com). Per a resoldre-ho cal anar a la configuració de xarxa i eliminar els DNS que hagi estat introduït de manera manual. D’aquesta manera es quedarà el DNS assignat per CHAtU (que serà ell mateix) i serà possible resoldre el nom app.chatugo.com.

Des de Mac s’ha d’anar a ajustos de connexió, seleccionar la xarxa Wi-Fi i accedir a l’apartat avançat, pestanya DNS.

Des del navegador d'un ordinador sistema Windows, una vegada connectat a la Wi-Fi CHAtU, en escriure en el navegador: app.chatugo.com, no obre la webapp. Què falla?

Des de Windows cal anar a configuració de xarxa, Triar la connexió Wi-Fi. Seleccionar propietats i triar l’ítem Internet Protocol Version 4 o 6 (depenent del que s’utilitzi)

A “Propietats d’aquest element” s’accedeix al punt on es pot assignar / eliminar una adreça DNS.

No puc obrir els arxius en el mòbil. Què haig de fer?

Quan no és possible obrir els arxius del servidor CHAtU en el mòbil, recomanem seguir les següents accions:

  1. Comprovi que el seu mòbil està connectat a la Wi-Fi del dispositiu CHAtU.
  2. Refresqui la pantalla del navegador i torni a intentar accedir a l’arxiu.  Si encara així no pot obrir-lo procedeixi al pas 3.

  3. Apagui el mòbil i torni a encendre’l. Connecti’s de nou a la xarxa Wi-Fi del CHAtU.