Uneix-te a la xarxa comercial de CHAtU

Fes-te distribuïdor de les solucions CHAtU en la teva zona i avança’t als sistemes de gestió de la informació del futur. Comptaràs amb suport tècnic, formació i manteniment garantit.

Condicions per a ser distribuïdor de CHAtU

Per a formar part de la xarxa de distribució de CHAtU cal comptar amb experiència en els sectors relacionats amb les tecnologies de la informació. Pots ser distribuïdor de CHAtU si representes una empresa o ets professional d’algun dels següents àmbits:

  • Disseny i instal·lació de xarxes.
  • Instal·lacions de telecomunicacions.
  • Solucions i equips d’informàtica.
  • Serveis i equips de telefonia.

Solucions de connectivitat per a un gran nombre de sectors

Els dispositius CHAtU permeten dissenyar un gran nombre de solucions a mida per a millorar la connectivitat, la comunicació i la gestió documental a empreses, administracions públiques i tot tipus de recintes i establiments. Hotels, restaurants, recintes firals, punts d’informació, càmpings, centres culturals, centres d’ensenyament, assessories, oficines en general i moltes altres empreses i organitzacions poden obtenir grans avantatges en la seva activitat amb la implantació de solucions CHAtU.

Què oferim als nostres distribuïdors

Formació

Assessorament tècnic

R

Garantia de producte

Manteniment garantit

Actualizacions

Productes en desenvolupament constant

En unir-te a nosaltres, formaràs part d’un projecte innovador, il·lusionant i de futur. Contacta amb nosaltres i forma part de la xarxa comercial de CHAtU.

Formulari de contacte

15 + 4 =

Witeklab, S.L.
Aixirivall – Sant Julià de Lòria
AD600 Andorra
hola@chatu.info

Informació tècnica

Accedeix als manuals i les especificacions tècniques dels productes CHAtU.

Solucions a mida

Coneix els avantatges de les solucions CHAtU per als diferents sectors d’aplicació.

Redueix l’ús de paper amb l’edició i la distribució dels arxius en format electrònic. Estalviaràs en costos d’impressió alhora que cuides del medi ambient.