CHAtU Q1

CHAtU Q1

Carregador ràpid de bateria de mòbil sense cables, per a ús professional i per a la llar.

A oficines, halls, sales d’espera, habitacions d’hotel i altres espais, CHAtU Q1 és un gran recurs per a oferir un servei de valor afegit als usuaris i clients.

Carrega el mòbil sense fils

CHAtU Q1 és un carregador ràpid de bateria de mòbil de tres bobines compatible-Qi*. Aquesta tecnologia ha esdevingut l’estàndard de càrrega sense fils, llançat pel Wireless Power Consortium per transferir energia per inducció magnètica a curta distància. Amb CHAtU, estaràs sempre connectat i amb càrrega a la bateria del mòbil. 

* Apte només per a mòbils compatibles amb la tecnologia Qi.

Carrega el mòbil sense fils

CHAtU Q1  és un carregador ràpid de bateria de mòbil de tres bobines compatible-Qi. Aquesta tecnologia ha esdevingut l’estàndard de càrrega sense fils, llançat pel Wireless Power Consortium  per transferir energia per inducció magnètica a curta distància. Amb CHAtU, estaràs sempre connectat i amb càrrega a la bateria del mòbil. 

Descobreix els avantatges de les solucions CHAtU per al teu sector

Hotels, restaurants, recintes firals, punts d’informació, càmpings, centres culturals, centres d’ensenyament, assessories, oficines en general i moltes empreses i organitzacions tenen la possibilitat d’oferir serveis de valor afegit als seus clients i usuaris i de millorar la seva connectivitat. Descobreix les possibilitats d’aplicació dels dispositius CHAtU al teu camp d’activitat.

CHAtU Q1

Carregador sense fils

Informació tècnica

Per a saber més sobre CHAtU Q1, descarrega el manual amb les especificacions tècniques.

Solucions a mida

Podem assessorar-te per a dissenyar la solució que s’adapti millor a les teves necessitats.

Redueix l’ús de paper amb l’edició i la distribució dels teus arxius en format electrònic. Estalviaràs en costos d’impressió alhora que cuides del medi ambient.